Definició Definició

El Departament de Salut Castelló constitueix un veritable món d'esdeveniments diversos que mereixen ser coneguts ja siguin: científics (congressos, comunicacions, innovacions...) humans (jubilacions, reconeixements, premis...), culturals, socials (voluntariat, divulgacions, col·laboració amb societats...) i un llarg etc. Són esdeveniments que brollen al voltant nostre i, sovint, no tenen el realç que mereixen, al mateix temps, la seva escassa difusió, fa disminuir la seva utilitat.

Aquesta web ha de ser l'altaveu de la nostra activitat i l'enllaç informatiu que ens faci sentir partícips d'un mateix projecte.

Els temps, la realitat sanitària que vivim, són canviants i ens obliguen a tots a un esforç d'adaptació que, de vegades, és ardu; aquesta pàgina web pot contribuir al reconeixement d'aquest.

Aquesta pàgina serà "el que vulguem que sigui", el que fem entre tots i així, des de l'Equip Directiu, desitgem de tot cor, que contribueixi a tirar endavant la visió del nostre Departament de Salut de Castelló, que no és altra que aconseguir que el Departament sigui la casa on treballen els nostres amics, on atenem als nostres pacients i un motiu de satisfacció i orgull per a tots.