Visor de contenido web Visor de contenido web

Teléfono: 964 725 000 - sugerencias_dscs@gva.es

Avgda. Benicàssim, 128 12004 Castelló de la Plana

 

 

Agenda Agenda

Fecha Tiempo Título Tipo Detalles  
Mostrando 0 resultados.

actualidad actualidad

Portal Corporatiu del Departament de Salut de Castelló
Este és el portal corporatiu del Departament de Salut de Castelló (DSCS), del Hospital General Universitari de Castelló (HGUCS) i dels centres de salut i consultoris que a ell pertanyen i està destinat a la comunicació a Ciutadans i Professionals de la informació relativa a este departament.
 
Responsable
El contingut de este portal és responsabilitat del Departament de Salut de Castelló, a través del Gabinet de Comunicació del mateix. Per a dubtes i consultes, es pot contactar per correu electrònic: sugerencias_dscs@gva.es.
 
Accessibilitat
L'accessibilitat en un portal Web consistix a garantir l'accés a la informació i als servicis oferits en les seues pàgines sense limitació ni cap restricció per raons de discapacitat de qualsevol tipus o condicionants tècnics, havent de tindre en compte que moltes persones que accedixen a la informació inclosa en les nostres pàgines Web ho fan des de diferents dispositius i entorns.
 
A fi d'ajudar i facilitar l'accés a la informació, les pàgines Web han de complir una sèrie de pautes i recomanacions indicades pel grup de treball WAI (Web Accesibility Initiative) , que forma part del consorci de W3C (World Wide Web Consortium)
 
Tals pautes conformen un estàndard de fet en matèria d'accessibilitat a les pàgines Web que varien des del nivell 1 (A) , passant pel nivell 2 (AA) , fins al nivell 3 (AAA).
 
Este portal Web ha sigut desenvolupat per a satisfer tots els punts de verificació de prioritat 1 i 2, aconseguint, en l'actualitat, el nivell A en la majoria de pàgines i el nivell AA en un gran percentatge d'elles.
 
Únicament el contingut d'algunes seccions específiques, per matèria del seu contingut, compta amb problemes lleus per a superar els test d'accessibilitat.
 
Utilització de recursos gràfics
Els recursos gràfics que s'han utilitzat per a l'elaboració del portal són de producció pròpia i per a la resta bé s'han adquirit els drets o s'ha utilitzat material llicenciat amb llicència Creative Commons que permet la seua utilització en este portal.

Sugerencias y formulario de contacto Sugerencias y formulario de contacto

Formulario de contacto o sugerencias DSCS
Su opinión es valiosa para nosotros. Por favor envíenos sus sugerencias. Incluya su dirección de correo electrónico si desea respuesta.
Este campo es obligatorio.
Este campo es obligatorio.
Este campo es obligatorio.
captcha

También estamos en También estamos en

CIUDADANÍA CIUDADANÍA

PROFESIONAL PROFESIONAL