Visualització de contingut web

Teléfono: 964 725 000

Avgda. Benicàssim, 128 12004 Castelló de la Plana

TARJETA SIP

 

 

 

actualitat

Portal Corporatiu del Departament de Salut de Castelló
Este és el portal corporatiu del Departament de Salut de Castelló (DSCS), del Hospital General Universitari de Castelló (HGUCS) i dels centres de salut i consultoris que a ell pertanyen i està destinat a la comunicació a Ciutadans i Professionals de la informació relativa a este departament.
 
Responsable
El contingut de este portal és responsabilitat del Departament de Salut de Castelló, a través del Gabinet de Comunicació del mateix. Per a dubtes i consultes, es pot contactar per correu electrònic: sugerencias_dscs@gva.es.
 
Accessibilitat
L'accessibilitat en un portal Web consistix a garantir l'accés a la informació i als servicis oferits en les seues pàgines sense limitació ni cap restricció per raons de discapacitat de qualsevol tipus o condicionants tècnics, havent de tindre en compte que moltes persones que accedixen a la informació inclosa en les nostres pàgines Web ho fan des de diferents dispositius i entorns.
 
A fi d'ajudar i facilitar l'accés a la informació, les pàgines Web han de complir una sèrie de pautes i recomanacions indicades pel grup de treball WAI (Web Accesibility Initiative) , que forma part del consorci de W3C (World Wide Web Consortium)
 
Tals pautes conformen un estàndard de fet en matèria d'accessibilitat a les pàgines Web que varien des del nivell 1 (A) , passant pel nivell 2 (AA) , fins al nivell 3 (AAA).
 
Este portal Web ha sigut desenvolupat per a satisfer tots els punts de verificació de prioritat 1 i 2, aconseguint, en l'actualitat, el nivell A en la majoria de pàgines i el nivell AA en un gran percentatge d'elles.
 
Únicament el contingut d'algunes seccions específiques, per matèria del seu contingut, compta amb problemes lleus per a superar els test d'accessibilitat.
 
Utilització de recursos gràfics
Els recursos gràfics que s'han utilitzat per a l'elaboració del portal són de producció pròpia i per a la resta bé s'han adquirit els drets o s'ha utilitzat material llicenciat amb llicència Creative Commons que permet la seua utilització en este portal.

Agenda

Data Hora Títol Tipus Detalls  
S'estan mostrant els 0 resultats.

Suggeriments i formulari de contacte

Formulari de contacte o suggeriments DSCS
La seva opinió és valuosa per a nosaltres. Si us plau envieu els vostres suggeriments. Per favor, indique el seu correu electrònic si vol resposta.
Este camp és obligatori.
Este camp és obligatori.
Este camp és obligatori.
captcha

INFORMACIÓ

MAPA QUE INDICA LOS ACCESOS ABIERTOS AL HOSPTAL Y LOS HORARIOS. EL ACCESO DE CONSULTAS EXTERNAS ESTÁ ABIERTO DE 8 A 15 HORAS LOS DÍAS LABORABLES. EL ACCESO DESDE EL PÁRKING ESTÁ ABIERTO DE 8 A 22 HORAS. LA PUERTA 24 HORAS, SITUADA JUNTO A URGENCIAS, NO CIERRA NUNCA

PROFESSIONAL

RADAR COVID

cartel que anuncia la aplicacion de radar covid en la que se ve un hombre y una mujer utilizando el teléfono móvil en el que aparece radar covid

CIUTADANIA