Visualització de contingut web

Teléfono: 964 725 000

Avgda. Benicàssim, 128 12004 Castelló de la Plana

TARJETA SIP

 

 

 

actualitat

Raul Ferrándo, cap de Farmàcia Hospitalària, ens explica com la Comissió de Docència del Departament de Salut de Castelló s'adapta a la situació epidemiològica amb les sessions generals virtuals programades per cada primer dijous de mes.

Raúl Ferrándo, jefe de Farmacia Hospitalaria, nos explica cómo la Comisión de Docencia del Departamento de Salud de Castellón se adapta a la situación epidemiológica con las sesiones generals virtuales programadas para cada primer jueves de mes.

 

Mira el vídeo al canal de Youtube

 


cartel de la comision de docencia con las sesiones generales departamentales

 

 

Agenda

Data Hora Títol Tipus Detalls  
S'estan mostrant els 0 resultats.

Suggeriments i formulari de contacte

Formulari de contacte o suggeriments DSCS
La seva opinió és valuosa per a nosaltres. Si us plau envieu els vostres suggeriments. Per favor, indique el seu correu electrònic si vol resposta.
Este camp és obligatori.
Este camp és obligatori.
Este camp és obligatori.
captcha

INFORMACIÓ

MAPA QUE INDICA LOS ACCESOS ABIERTOS AL HOSPTAL Y LOS HORARIOS. EL ACCESO DE CONSULTAS EXTERNAS ESTÁ ABIERTO DE 8 A 15 HORAS LOS DÍAS LABORABLES. EL ACCESO DESDE EL PÁRKING ESTÁ ABIERTO DE 8 A 22 HORAS. LA PUERTA 24 HORAS, SITUADA JUNTO A URGENCIAS, NO CIERRA NUNCA

PROFESSIONAL

RADAR COVID

cartel que anuncia la aplicacion de radar covid en la que se ve un hombre y una mujer utilizando el teléfono móvil en el que aparece radar covid

CIUTADANIA