aniversari hospital general universitari de castelló

L'Hospital General Universitari de Castelló ha complit el 5 de juny de 2017 els 50 anys des de la seua inauguració oficial. Per això, volem celebrar-ho d'una forma especial, tant per als professionals que treballen o han treballat en el centre, com per als usuaris que dia a dia en fan ús.

Us convidem a estar a l'aguait de les novetats que la Comissió 50 aniversari anirà publicant en esta pàgina i a les nostres xarxes socials en referència a les activitats que programarem per a este 50 aniversari del principal centre sanitari de la província de Castelló.

 

Per a contactar amb l'Associació que està gestionant l'organització i els actes, pots escriure a 50aniversarihgucs@gmail.com o enviar un missatge (Whatsapp o Telegram al 659019522).

 

PROGRAMA ACTE INSTITUCIONAL 5 DE JUNY

lo més nou del 50 aniversari

La Comissió del 50 aniversari de l'Hospital General Universitari de Castelló (HGUCS) s'ha vist en la necessitat de suspendre els concursos populars de la imatge del cartell commemoratiu i del seu logotip, relacionats amb esta celebració, mentres s'obtinguen els permisos necessaris de l'organisme responsable de la imatge corporativa de la Generalitat Valenciana.

 

Des de l'Hospital es lamenta les molèsties causades a aquells artistes i ciutadans que hagueren començat a elaborar les seues propostes i s'informarà de les novetats que es produïsquen respecte d'això tan prompte es coneguen.

 

Comissió 50 aniversari