aniversari hospital general universitari de castelló

L'Hospital General Universitari de Castelló ha complit el 5 de juny de 2017 els 50 anys des de la seua inauguració oficial. Per això, volem celebrar-ho d'una forma especial, tant per als professionals que treballen o han treballat en el centre, com per als usuaris que dia a dia en fan ús.

Us convidem a estar a l'aguait de les novetats que la Comissió 50 aniversari anirà publicant en esta pàgina i a les nostres xarxes socials en referència a les activitats que programarem per a este 50 aniversari del principal centre sanitari de la província de Castelló.

 

Per a contactar amb l'Associació que està gestionant l'organització i els actes, pots escriure a 50aniversarihgucs@gmail.com o enviar un missatge (Whatsapp o Telegram al 659019522).

 

PROGRAMA ACTE INSTITUCIONAL 5 DE JUNY

lo més nou del 50 aniversari

L'Hospital General Universitari de Castelló ha començat hui els actes de celebració del seu 50 aniversari

 

  • Un menjar de germanor per als treballadors i treballadores obre el mes dedicat a ells.
  • Èxit de participació en la primera de les activitats planejades.
  • Més info: www.castello.san.gva.es/50aniversari

Els treballadors i treballadores de l'Hospital General Universitari de Castelló (HGUCS) han començat hui la celebració dels 50 anys del centre sanitari reunint-se en un menjar de germanor que s'ha dut a terme en l'ermita de Sant Jaume de Fadrell.

L'esdeveniment, en el qual han participat al voltant de 450 persones, ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la directora territorial de Sanitat, Azucena Martí, que han acompanyat a la direcció del centre, encapçalada pel gerent del Departament de Salut de Castelló, Miguel Alcalde.

Esta és la primera de les activitats centrades en els empleats i empleades de la sanitat castellonenca en el primer mes de celebració del 50 aniversari. El pròxim 27 de maig serà el torn d'una 'marxa saludable' que eixirà des de l'ermita de la Magdalena de Castelló i aconseguirà la Font de la Salut, en les proximitats del Paratge del Desert dels Palmes.

A partir de juny començaran activitats divulgatives i científiques per a la ciutadania i les entitats educatives com a exposicions, xarrades i visites a col·legis. De fet, el 5 de juny es durà a terme un acte institucional en el qual participaran treballadors i treballadores del centre que es trobaven en actiu en el moment de la seu inici de funcionament, el mateix 5 de juny, però de 1967.