CITA PRÈVIA CONSULTES EXTERNES HOSPITAL GENERAL

Hospital General

L'Hospital General Universitari de Castelló és el principal centre de referència del Departament de Salut de Castelló. Amb els seus quasi 574 llits, disposa de pràcticament la totalitat d'especialitats mèdic-quirúrgiques accessibles en la sanitat pública. 

Presta assistència a la ciutadania del Departament de Salut de Castelló, sent hospital de referència dels departaments de Vinaròs i La Plana. Del nostre hospital depén el Centre d'Especialitats Jaume I.

Aquest hospital està dotat de més de 500 llits d'hospitalització,  boxs d'Observació d'Urgències, àrea quirúrgica programada i d'urgència, Hospital de Dia, Unitat de Curta Estada i bloc de consultes externes.

L'hospital està compost per 8 plantes: soterrani, planta baixa i 6 plantes numerades i dividides cadascuna d'elles en seccions: A, B, C, D, E i F. La secció F es troba en un edifici annex, situat al nord del complex hospitalari. A més, compta amb un tercer edifici destinat principalment a Docència MIR de les especialitats Familiar i Comunitària que alberga també la Unitat de Medicina de Treball, situat a l'altre costat de l'avinguda Benicàssim.