CENTRES

El nostre Twitter

Com arribar?

Utilitza el transport públic.

Accedeix a la informació dels mitjans que pots usar.

-

Escaneja el QR o fes clic para utilitzar el teu navegador

 

DESCARREGA EL NOSTRE DÍPTIC RESUM

 

Visualització de contingut web

Teléfono: 964 725 000

Avgda. Benicàssim, 128 12004 Castelló de la Plana

 

 

.

actualitat

Atenció Primària participa en el Curs sobre Diversitat Cultural 

17/05/2023

 

La directora d'Infermeria d'Atenció Primària del Departament de Salut de Castelló, Inmaculada Fabregat, ha assistit a l'acte de cloenda i lliurament de diplomes acreditatius del curs sobre Diversitat Cultural en Atenció Primària organitzat pel negociat de Convivència Social i Interculturalitat-Pangea, que depén de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Castelló.

En aquesta edició del curs han participat un total de 41 persones que s'han format en l'atenció i cures de persones majors, mitjançant continguts teòrics i pràctics, així com tallers tècnics. El curs ha estat recolzat per personal sanitari en els àmbits de la infermeria, fisioteràpia, psicologia i treball social dels centres de salut Nou d'octubre, Rafalafena, Fernando el Católico, l'Alcora, Illes Columbretes i Pintor Sorolla. "Un total de 13 especialistes han traslladat informació sobre recursos socials, nutrició, cures a pacients, prevenció d'úlceres, administració correcta de fàrmacs, patologies mentals prevalents en l'edat avantzada i mesures higièniques tant per al personal cuidador com al pacient, entre altres temes", enumera Inmaculada Fabregat.

A l'acte han assistit les regidores Mary Carmen Rivera i Patricia Puerta.

Agenda

Data Hora Títol Tipus Detalls  
S'estan mostrant els 0 resultats.

Suggeriments i formulari de contacte

Formulari de contacte o suggeriments DSCS
La seva opinió és valuosa per a nosaltres. Si us plau envieu els vostres suggeriments. Per favor, indique el seu correu electrònic si vol resposta.
Este camp és obligatori.
Este camp és obligatori.
Este camp és obligatori.
captcha

PROFESSIONAL

CIUTADANIA