CENTRES

El nostre Twitter

Com arribar?

Utilitza el transport públic.

Accedeix a la informació dels mitjans que pots usar.

-

Escaneja el QR o fes clic para utilitzar el teu navegador

 

DESCARREGA EL NOSTRE DÍPTIC RESUM

 

Visualització de contingut web

Teléfono: 964 725 000

Avgda. Benicàssim, 128 12004 Castelló de la Plana

 

 

.

actualitat

 

17/07/2023

 

Les infermeres internes residents (EIR) de la promoció 21/23 han finalitzat el seu període de residència en les especialitats de Familiar i Comunitària, Treball i Ginecològic-obstètric (comares) amb un acte de comiat que ha tingut lloc hui a l'Hospital General de Castelló.

 

La infermera Alba Chapinal ha aconseguit el primer lloc del Premi Excel·lència EIR i Sonia Usó ha sigut la segona classificada.

 

El guardó EIR de l'especialitat de Familiar i Comunitària atorgat pel Consell d'Infermeria de la Comunitat Valenciana (CECOVA) l'han rebut  Nuria Cantero i Cristina Bordes.

 

 

La conferència institucional ha estat a càrrec de la infermera especialista ginecològic-obstètrica i professora del Grau d'Infermeria de la Facultat de Ciències de la Salut, Paula Rechaca, qui ha exposat les influències de les etapes del cicle menstrual sobre la condició física de les dones atletes.

 

 

Agenda

Data Hora Títol Tipus Detalls  
S'estan mostrant els 0 resultats.

Suggeriments i formulari de contacte

Formulari de contacte o suggeriments DSCS
La seva opinió és valuosa per a nosaltres. Si us plau envieu els vostres suggeriments. Per favor, indique el seu correu electrònic si vol resposta.
Este camp és obligatori.
Este camp és obligatori.
Este camp és obligatori.
captcha

PROFESSIONAL

CIUTADANIA