CENTRES

El nostre Twitter

Com arribar?

Utilitza el transport públic.

Accedeix a la informació dels mitjans que pots usar.

-

Escaneja el QR o fes clic para utilitzar el teu navegador

 

DESCARREGA EL NOSTRE DÍPTIC RESUM

 

Visualització de contingut web

Teléfono: 964 725 000

Avgda. Benicàssim, 128 12004 Castelló de la Plana

 

 

.

actualitat

El Departament de Salut de Castelló acomiada una nova promoció de personal resident

 

 

26/05/2023

 

El Departament de Salut de Castelló acomiada una nova promoció de personal resident, la primera que ha fet front durant tot aquest període a la pandèmia sanitària de la COVID-19. Durant l'acte el gerent del Departament de Salut de Castelló, Ricardo Tosca; la cap d'estudis de la Comissió de Docència, Flavia Pronzato; i el cap d'estudis de la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària, José Baleriola, han tingut sentides paraules dirigides als ja especialistes:
"Heu estat enormes, gegants. Gràcies per triar el Departament de Salut de Castelló. Heu demostrat una resiliència impressionant durant aquests anys de grans canvis. Aquestes portes sempre estaran obertes", han dit.

Durant l'acte, l'especialista en Farmàcia Hospitalària Julia Bodega ha parlat en representació del col·lectiu resident amb aquestes paraules: "Hem viscut moments de sacrifici i disciplina, però l'Hospital o el centre de salut és la nostra llar i els companys i compnayes, la família. Gràcies per haver-nos donat arrels per a créixer"

Per la seua part, l'especialista en Cardiologia Javier Solsona ha rebut el primer premi Enrique Simón per la seua trajectòria formativa i investigadora durant el seu període de residència a l'Hospital General de Castelló. El segon premi ha estat per a Julia Bodega, especialista en Farmàcia Hospitalària.

L'acte ha finalitzat amb el lliurament de diplomes i la foto de record junt amb cadscun dels tutors i tutores.

Agenda

Data Hora Títol Tipus Detalls  
S'estan mostrant els 0 resultats.

Suggeriments i formulari de contacte

Formulari de contacte o suggeriments DSCS
La seva opinió és valuosa per a nosaltres. Si us plau envieu els vostres suggeriments. Per favor, indique el seu correu electrònic si vol resposta.
Este camp és obligatori.
Este camp és obligatori.
Este camp és obligatori.
captcha

PROFESSIONAL

CIUTADANIA